Jan Huyck

Tel: 052 77 90 95
Wij boren op alle mogelijk manieren en in alle richtingen

Reken op ons voor het uitvoeren van horizontale boringen

Wilt u riolering, elektrische bekabeling, telecommunicatiekabels of leidingen plaatsen? Dan kunnen wij u helpen met de nodige voorbereidingen. Door middel van een horizontaal gestuurde boring, creëren wij de ruimte die nodig is. Horizontale boringen zijn tijd- en kostenefficiënt. Een uiterst geschikt alternatief voor traditionele sleuvenboringen dus.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende boringen die wij aanbieden:

Horinzontale boringen

Horinzontale boringen kunnen zowel door beton als zachtere gesteenten uitgevoerd worden. Bij beton opteren we ervoor om de machine te verankeren in de wand. Bij deze toepassing kan ook het boorwater opgevangen worden.

Verticale boringen

Verticale boringen kunnen zowel omlaag, omhoog, als in een bepaalde hoek diagonaal gebeuren.

Omlaag: boringen die van boven naar beneden gebeuren, bieden de meeste opties qua diameters aan. In dit geval zullen we ons boormachine vastklemmen met behulp van een stempelpaal tussen vloer en plafond. U heeft nog geen plafond in uw bouw? Geen probleem, dan verankeren we onze machine in het beton.

Omhoog: deze techniek is wat complexer en wordt meer aangeraden als u zich nog in de ruwbouwfase bevindt. Dit komt omdat we ons boormachine moeten vastklemmen met behulp van een stempelpaal. Dit zal beschadiging aan uw pleisterwerk bezorgen.

Diagonaal: Deze boringen gebeuren altijd van boven naar beneden. Men kan tot een hoek van 50 graden diagonaal boren. Door de schuine hoek is het onmogelijk om de machine vast te klemmen met een stempelpaal en zullen we moeten opteren om de machine vast te ankeren in beton.

Onze specialiteit: diamantboringen

Jan Huyck staan al geruime tijd in regio Oost-Vlaanderen bekend om zijn professionele aanpak op vlak van borigen. Betonboringen, maar vooral diamantboringen voert hij dan ook steeds uiterst precies uit.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder!